Home
Zachte vloeren
Harde vloeren
Houten vloeren
Laminaat
Trappen
Showroom
Links
Portfolio
Raambekleding
Contact

Trappen

Er zijn vele manieren om een trap te bekleden, eigenlijk kunnen alle soorten vloeren ook de trap verfraaien. Van zachte vloeren tot laminaat en alles wat daar tussen zit.loper

Tapijt op de trap geeft een warme en knusse uitstraling. Houd wel er wel rekening mee dat een goed ondertapijt de levensduur van de trap verlengd.
Ook de kwaliteit van het gekozen tapijt zal daarbij een belangrijke factor zijn.

De trap bekleden met een traploper geeft een zeer chique en smaakvolle uitstraling aan uw interieur.
Met de tegenwoordige diversiteit aan designs zult u zien dat er voor elke trap wel een loper te vinden is. Zowel rechte- als draaitrappen kunnen bekleed worden met een door u uitgekozen loper. Doorlopend uw gang, bordes en overloop mee bekleden maakt uw trappenhuis klassiek en stijlvol.
De roedes die worden gebruikt als montage en afwerking zijn uiteraard ook afgestemd op de huidige generaties traplopers. Van nikkel tot brons en van messing naar aluminium. Dik of dun, rond of driehoekig, bijna alles is mogelijk.
Uiteraard is het wel belangrijk dat de traploper deskundig wordt gemonteerd i.v.m. afwerking en levensduur.

Alle soorten harde vloeren kunnen ook de trap sieren. Houd er wel rekening mee dat de voorkant van de tree dan zal moeten worden afgewerkt met zogeheten trapneus, omdat je de harde vloeren nou eenmaal niet zo kunt buigen als tapijt.
Ook met laminaat kunt u de trap bekleden door middel van speciale strips of voorgevormde traptrede. Ook daarvoor geldt dat er een breed assortiment aan kleuren en dessins.

Het met hout bekleden van de trap behoort ook tot de mogelijkheden.
Zowel met voorgevormde traptrede als tapis. Er zijn talloze manieren om de trap met hout te bekleden. Het met voorgevormd hout of laminaattreden bekleden van de trap noemt men ook wel traprenovatie.
Omdat als je een trap hebt waar je door slijtage of vele lagen lijm resten zonder al teveel voorbereiding de trap weer als nieuw kunt krijgen.